Senzime rekryterar ny CFO

Pressmeddelande: Uppsala, 22 december 2021. Senzime AB (publ) meddelar idag att bolagets CFO Erik Bergman kommer gå i pension under våren och lämnar över till Slavoljub Grujicic som tillträder som bolagets CFO under det första kvartalet 2022.

Erik Bergman tillträdde som CFO 2019 och kommer att vara kvar i bolaget under en övergångsperiod fram till slutet av andra kvartalet.

Som hans efterträdare har bolaget idag utsett Slavoljub Grujicic till ny CFO. Slavoljub har omfattande erfarenhet från olika finansiella roller i stora internationella koncerner inom MedTech. Han kommer närmast från en befattning som senior affärsanalytiker på Becton Dickinson & Company. Slavoljub tillträder tjänsten som CFO under första kvartalet 2022.

"Erik har varit en mycket värdefull medlem av ledningsgruppen och har haft en central roll i uppbyggnadsprojekt som implementering av IFRS, etablering av dotterbolag och listbyte till Nasdaq Stockholm. Jag önskar honom stort lycka till i framtiden med mer tid med barnbarnen i kombination med egen konsultverksamhet. Slavoljub kommer in i en oerhört spännande kommersiell fas där hans analytiska förmåga och erfarenhet som controller kommer att vara betydelsefull för vår fortsatta expansion", säger Pia Renaudin, Senzimes VD.

Contact us

Want to know more?

How can Senzime’s innovative patient monitoring solutions help to eliminate in-hospital complications?
Contact us today.